Foredrag - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Foredrag

Foredrag om Hypnose og NLP

Jeg kommer gerne ud i din virksomhed, sportsklub, uddannelsesinstitution eller til private arrangementer og fortæller om alle de muligheder, der er for positive forandringer med avanceret hypnose coaching og terapi.
Mine foredrag bliver skræddersyet til dine ønsker.
Jeg holder af og til foredrag i København og Århus som er gratis, så du kan holde øje med datoerne på min hjemmeside og foredragene i Århus vil også bliver bekendtgjort i lokalavisen, Århus Onsdag.
Hvis du vil vide mere om hvad Hypnose og NLP er og hvad det kan bruges til i dag, så har du nu muligheden for komme til GRATIS foredrag om den nyeste viden om Hypnose og NLP:

Foredrag i Købehavn om klinisk hypnose og uddannelse
Hvis du vil vide mere om hvad Hypnose og NLP er, og hvad det i dag kan bruges til, så har du nu muligheden for komme til GRATIS foredrag og få den nyeste viden om Hypnose og NLP:

Tid: torsdag den 30. januar 2020 kl. 19.00 – 21.00 + tid til spørgsmål.
Sted: Center - Indre Respons, Købmagergade 55,3, 1150 København K

Jeg glæder mig til at fortælle dig historierne om:
  • hvordan jeg blev behandlet for allergi for snart 20 år siden! Den dag i dag er jeg stadig fri for alle allergiske reaktioner
  • hvordan jeg ændrede min vægt fra 147 kg til 99 kg og stadig holder vægten
  • hvorfor jeg sover perfekt hver eneste nat – jeg gik fra søvnløshed til perfekt søvn
  • hvordan jeg omprogrammeret mit syn - fra nærsynethed til normalt syn - jeg har ikke brugt briller eller kontaktlinser de sidste 15 år!

Du kommer også til at høre om:
  • Hvad er Hypnotisk Psykologi?
  • Hvad er forskellen på 1, 2 og 3 generations hypnose?

Kom og hør om de forskellige hypnose-teknikker, jeg har udviklet ud fra min forskning i Placebo- og Nocebo-effekten. Jeg vil fortælle om, hvordan jeg med mine teknikker i dag kan løse næsten alle problemer, sygdomme og besværligheder!

Alle er velkommen. Du kan bare møde op, men tilmelder du dig på thorleif@hypnose-gruppen.dk, eller på telefon 3054 3384, er du sikker på at få en siddeplads.

Tilbage til indhold